Jeg startede med at holde får i 1980. Jeg valgte Gotlænder på grund af deres dejlige uld og Texel fordi de havde en god kødkvalitet. Mine Texel får er siden blevet erstattet af racerne Dorset og Spelsau, som har en super kødkvalitet. De første 6-7 år bearbejdede jeg ikke selv ulden fra fårene, fordi det kræver både tid og viden at få noget fornuftigt ud af råvarerne. Med en familie der også skulle passes, måtte den hobby vente i nogle år. Da tiden var moden, tog jeg kurser, hvor jeg lærte at spinde, væve, strikke, filte og sy i skind, og var derefter klar til at arbejde professionelt med mine egne råvarer. Denne hobby har siden resulteret i så mange forskellige produkter, at jeg fra 1998 har haft en gårdbutik, hvor interesserede kan købe mine mange produkter. Det har betydet, at jeg udover at modtage mange nye kunder hvert år også har mange faste kunder, som jævnligt 'kigger forbi', for at se og købe af de seneste nyheder i mit varesortiment.

Hvis en kunde ønsker noget jeg ikke lige har 'på hylderne' indenfor mit sortiment, kan det bestilles.
Leveringstiden afhænger af produktet, men mit mål er, at levere hurtigst muligt !
Ud over de produkter jeg har i min gårdbutik, ønsker en del kunder også at købe kød og spegepølser. Det kan forudbestilles, og leveres så via vores slagter.
Min nyeste udvidelse i min besætning af får og geder, er fåreracen Wensleydale, som har en lang krøllet og glansfuld uld, der minder lidt om mohair.